Creëer een spa moment in de badkamer met deze tips

Tegenwoordig kan het door het drukke leven moeilijk zijn om een moment voor jezelf te vinden. Druk met werken, kinderen die van de ene club naar de andere moeten worden vervoerd, de wekelijkse boodschappen en meer, vraagt stuk voor stuk aandacht van je. Hoe fijn zou het dan zijn om van je douchemoment een heerlijk zen moment te maken. Dat doe je door je badkamer niet te druk aan te kleden met allerlei accessoires en niet te veel verschillende kleuren te gebruiken, maar juist voor natuurlijke kleuren te gaan en veel planten toe te voegen. Ook een nieuwe regendoucheset is heerlijk om goed te kunnen ontspannen na een lange werkdag en even helemaal tot jezelf te komen. 

Een regendouche voor extra luxe 

Een regendouche heeft een brede straal, waardoor het water over je hele lichaam wordt verdeeld. Zo'n douche werkt erg ontspannend doordat het fijne, zachte stralen heeft. Hierdoor kom je tot rust en kalmeer je. Ideaal voor een goede afsluiting van de drukke dag. En omdat een regendouche er in verschillende kleuren is past hij goed in vrijwel iedere badkamer. Of je nu voor een stoere zwarte, luxe gouden of populair chroomkleurig model gaat, het geeft hoe dan ook een moderne uitstraling.  

De badkamer verder inrichten 

Een badkamer is natuurlijk niet af zonder een mooie wastafel. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een designwastafel of een fonteinset toilet, maar je kunt ook gaan voor een stoere zwarte wastafel met betonlook. En heb je al bedacht wat voor radiator je in de badkamer wilt plaatsen? Misschien is een designradiator of handdoekradiator iets voor jou. Of heb je reeds vloerverwarming? Als kers op de taart maak je de badruimte helemaal af met prachtige accessoires, zoals mooie badgrepen die perfect bij de meubels passen, een heerlijk zachte badmat of een mooie houten badplank. Steek wat kaarsen aan, doe wat badolie of badzout in het bad, dim het licht en je zen moment kan beginnen! 

Probeer daarnaast ook om je badkamer zo goed mogelijk opgeruimd te houden. Dit zorgt ervoor dat je een gevoel van rust krijgt en optimaal kunt ontspannen. Kies voor een dichte wasmand en leg je haarborstel en gezichtsproducten uit het zicht. Berg ze bijvoorbeeld op in een kastje. Met een opgeruimde ruimte eindig je de dag goed. In de ochtend kun je in de opgeruimde badkamer je dag juist goed beginnen.   

Author: Amanda